| Grup Hepsi Grup Hepsinin Fan Sitesi |
|
| monsoon şarkı sözü türkçesii de wr | |
| | Yazar | Mesaj |
---|
syma Yeni Üye
| Konu: monsoon şarkı sözü türkçesii de wr Salı Ara. 04, 2007 4:04 pm | |
| Monsoon I’m staring at a broken door, There’s nothing left here anymore. My room is cold, It’s making me insane. I’ve been waiting here so long, But the moment seems to ‘ve come, I see the dark clouds coming up again.
Running through the monsoon, Beyond the world, To the end of time, Where the rain won’t hurt
Fighting the storm, Into the blue, And when i loose myself i think of you, Together we’ll be running somewhere new
Through the monsoon. Just me and you.
A half moon’s fading from my sight, I see your vision in its light. But now it’s gone and left me so alone
I know i have to find you now, Can hear your name, i don’t know how. Why can’t we make this darkness feel like home?
Running through the monsoon, Beyond the world, To the end of time, Where the rain won’t hurt
Fighting the storm, Into the blue, And when i loose myself i think of you, Together we’ll be running somewhere new And nothing can hold me back from you.
Through the monsoon. hey! hey!
I’m fighting all this power, Coming in my way Let it sail me straight to you, I’ll be running night and day.
I’ll be with you soon Just me and you.
We’ll be there soon So soon.
Fighting the storm, Into the blue, And when i loose myself i think of you, Together we’ll be running somewhere new And nothing can hold me back from you.
Through the monsoon. Through the monsoon. Just me and you. Through the monsoon. Just me and you. | |
| | | syma Yeni Üye
| Konu: Geri: monsoon şarkı sözü türkçesii de wr Salı Ara. 04, 2007 4:04 pm | |
| Monsoon Ben, kırıkta bir kapıyı dik dik bakıyorum Daha çok burada bırakılan hiçbir şey yoktur. Benim odam, soğuktur Deli olan beni yapıyor. Ben, öyle uzun burayı beklemekteyim Ama an, 've gelir görünür Ben yeniden gündeme gelirken gör karanlık bulutlar.
Musonu koşmak Ötesinde dünya Zamanın olduğu son Yağmurun, yaralanan nerede yapmayacak olduğu
Fırtınayla kavga etmek Mavi renk Ve gevşekçe kendim benim benim, seni düşündüğüm olduğu zaman Bir arada biz, koşuya bir yer yeni olacağız
Muson. Sadece ben ve sen.
Yarım ay, benim görüşümü kurutuyor Ben, senin görüşüne onun ışığını görürüm. Ama şimdi gitmiş olur, ve, öyle ben yalnız bırakılır
Ben, şimdi seni bulmak için beni bil ol zorundayım Senin ismini duyabilir, ben, onun nasıl olduğunu bilmem. Biz, bu kadar evi hissetmesi için karanlığı niye gibi yapamayız?
Musonu koşmak Ötesinde dünya Zamanın olduğu son Yağmurun, yaralanan nerede yapmayacak olduğu
Fırtınayla kavga etmek Mavi renk Ve gevşekçe kendim benim benim, seni düşündüğüm olduğu zaman Bir arada biz, koşuya bir yer yeni olacağız Ve hiçbir şey, arkada senden beni tutamaz.
Muson. hey! hey!
Ben, bütün bunun güç sağladığıyla kavga ediyorum Benim yoluma gelmek Dümdüz sana beni gitmesi için ona izin ver Ben, gece gündüz koşu olacağım.
Ben, yakında senle olacağım Sadece ben ve sen.
Biz, yakında orada olacağız Öyle yakında.
Fırtınayla kavga etmek Mavi renk Ve gevşekçe kendim benim benim, seni düşündüğüm olduğu zaman Bir arada biz, koşuya bir yer yeni olacağız Ve hiçbir şey, arkada senden beni tutamaz.
Muson. Muson. Sadece ben ve sen. Muson. Sadece ben ve sen. | |
| | | Ezgi Yeni Üye
| Konu: Geri: monsoon şarkı sözü türkçesii de wr Çarş. Ara. 05, 2007 2:23 am | |
| | |
| | | syma Yeni Üye
| Konu: Geri: monsoon şarkı sözü türkçesii de wr Çarş. Ara. 05, 2007 2:27 am | |
| bişi dill knk. | |
| | | melis_ceyhan Yeni Üye
| Konu: Geri: monsoon şarkı sözü türkçesii de wr Perş. Ara. 06, 2007 4:42 am | |
| | |
| | | syma Yeni Üye
| Konu: Geri: monsoon şarkı sözü türkçesii de wr Cuma Ara. 07, 2007 9:59 am | |
| | |
| | | eren_meral Erenci Admin
| Konu: Geri: monsoon şarkı sözü türkçesii de wr Cuma Ara. 28, 2007 7:06 am | |
| saol jnm........................ | |
| | | ymR*[CK] Cemreci Admin
| Konu: Geri: monsoon şarkı sözü türkçesii de wr Cuma Ara. 28, 2007 7:51 am | |
| | |
| | | syma Yeni Üye
| Konu: Geri: monsoon şarkı sözü türkçesii de wr Çarş. Ocak 02, 2008 2:53 am | |
| | |
| | | | monsoon şarkı sözü türkçesii de wr | |
|
Similar topics | |
|
Similar topics | |
| |
| Bu forumun müsaadesi var: | Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
| |
| |
| |
|